Wednesday, October 15, 2008

I am sooooooooooooo TiRED.....


Dear GOD, i am sooooo tired of being....


Fooled

Duped

Betrayed

cheated

CHEATED

CHEATED

Forced

controlled


GOd, tell me what should i do?????

Tuesday, October 14, 2008

KEMURUNGAN...


I am sooo not in mood...Depression..hey!..sometimes man cries too, u know..but should I tell u why!~...better not...

HOW to MEND my broken HEART!


Sebagaimana title Selagi ada hidup...begitula aku...selagi hati aku masih belum boleh menerima, selagi itu aku rasakan DIAM adalah lebih baik..Too MUCH!..pada yang bernama, sedarlah...lama kelamaan kesedaran akan timbul jua..tapi adakah terlalu lewat untuk aku terima kesedaran itu?..

SO DONE!


i am so done!...happy? hurt? it is my choice!

Friday, October 10, 2008

KECUAIAN ATAU KEBODOHAN?

Inilah Pemenangnya : tapi urinal macm ni best gak..leh pandang2...hahahaha...
Kesilapan design tangga mmg slalu berlaku...

Pintu utama telah di jadikan dinding, mungkin pintu utama dialihkan tempat lain : pengaruh Feng-Shui

ketapi lalu, dah runtuh balcony tuh, ranap! lainla kalau macam pasar kat Thailand, leh angkat!

Pegi Shopping2! shop till u drop....hahahaha...
Sajer the owner nak tutup pintu kat balcony tuh...tamau ada orang intai!...hahahaha
Tangga to nowhere!
Sebagai seorang yang mempunyai asas dalam bidang perancangan dan pembinaan, aku rasa pic2 di atas mmg menunjukkan kebodohan bukanlah kecuaian..tapi, nak bagi tau jugak masa blaja dulu pernah gak terlepas pandang, terutamanya kes rekabentuk tangga....hahahaha..
Yang pintu tuh, aku percaya yang asalnya mmg ada pintu kat situ, cuma selepas beberapa lama diorang tutup pintu tuh...trust me!...itu bukan kebodohan tapi keselesaan..

Thursday, October 09, 2008

ANDAI KU TAHU


Seingat aku, selama aku berblog ni, tak pernah aku nak letak lirik2 lagu...tapi, kali ni aku surrender!...Lirik lagu Andai Ku tahu dari UNGU sangat best!...buatkan aku berulang2 kali dengar...

Andai Ku tahu
Kapan Tiba MASAKU
Ku akan MEMOHON
Tuhan jangan kau ambil Nyawaku...

Aku TAkut
akan semua dosa dosaku
aku takut
dosa yang terus membayangiku


Andai kutahu
malaikatMU kan menjemputku
izinkan aku
mengucapkan kata Tobat pada MU


Ampuni aku
dari segala dosa-dosaku
ampuni aku
menangisku bertobat padamu

aku manusia
yang takut neraka
namun aku juga
tak pantas di syurga

FUHHHH...lirik dier mmg meremang bulu roma aku...sebagaimana dalam VIDEO yang aku sertakan ni ( 1st attempt letak video dalam blog!)



video

Wednesday, October 08, 2008

MOOD EID MUBARAK lagi!...

Album hari Raya..( mesti ada orang kata nak menunjuk-nunjuk ( show off ) ). Tapi, aku yakin, blog ini sah-sah blog ELERGI SEPI ( dalam erti kata lain, Blog yang hanya utk aku tatap, atau lebih sinis lagi..Blog Syok Sendiri..) kehkehekeheke...takper..




Tuesday, October 07, 2008

Mood Beraya Meluap!




Dah namanya hari raya, mestila disulami dengan kunjung mengunjung...tapi insiden petang sebelum raya, petang sebelum balik kampung mmg perit, sampaikan aku amik keputusan untuk diamkan diri..tapi, mampukah aku???...


So, sebagai balasannya, LV menjemput bertandang kerumahnya, aku amik peluang ni semaksima yang mungkin. Seharian dok tunggu LV confirmkan jam brapa dia sampai dari AT..rupanya antar "orang" dulu kat KL..biasalah teksi tunai!...sudahnya jam 630 ptg baru sampai KLuang..kalau kat kampung, kenala solat maghrib dulu...lepas solat, aku menderu ke rumah LV...amik masa 45 minit jerk..tapi masa ontheway tuh, LV suruh beli air laa..suruh beli ais laa...

Sampai rumah LV jerk..dier dah siap sedia, aku berbaju melayu, dan hasilnya aku berjaya memeranjatkan dier...terus makan..sedap giler rendang tuh...mmg sedap sangat...banyak kuih yang ada, ada berbagai hidangan...malam tuh jugak kitorang main2 pelita!...



Dan yang penting, amik gambar dgn CPS yang telah berjasa membawa LV ke AT dengan selamat dan selamat jugak balik ke KLu.....
Walaupun...CPS menjadi saksi kemanisan, keghairahan, dan kemarahan ....





kepada MY LV: selamat aidilfitri, maaf zahir batin...jangan dikenang petang akhir ramadhan!...